Over Maria Tailor


Maria Tailor
Maria is een voormalig fotomodel en actrice en staat bekend om haar creativiteit en haar drive. Ze is een sterke vrouw die niet opgeeft. Haar droom: de modewereld voorzien van betaalbare maar trendy ontwerpen, heeft geleid tot de succesformule van modelabel MARIA TAILOR HQ.

Collecties
De collecties zijn geïnspireerd op vrouwen die reizen en door internationale invloeden worden aangetrokken. De collecties zijn onderscheidend, vrouwelijk, fris en verfijnd. Designer en oprichtster Maria Tailor staat alleen aan het roer en maakt de beslissingen tot in de kleinste details. Dit kenmerkt zich in de uitgesproken prints en de tijdloze designs met een touch of luxury.

’De kracht van mijn label is dat de collecties een designer look & feel uitstralen, maar wel betaalbaar zijn, omdat ik het belangrijk vind dat elke vrouw zich op en top vrouw kan voelen.’

Brandstores
Naast de collecties ontwerpt Maria het winkel concept van haar brandstores ook helemaal zelf. Wanneer je de brandstore van MARIA TAILOR HQ in de Amsterdamse 9 Straatjes binnenloopt, waan je je direct in de wereld van Maria Tailor. De boetiek is een echte beleving voor de consument door de glamoureuze collectie in combinatie met het stijlvolle winkel interieur.

'Naast de verkoop in winkels in Nederland en een sterk groeiende online-verkoop, is de uitbreiding met eigen winkels altijd al één van mijn dromen geweest. Ik vind dit echt een toevoeging voor onze klanten. Omdat ik het boetiekgevoel wil terugbrengen, heb ik gekozen voor de 9 Straatjes. Naast mijn brandstore in Amsterdam zijn er ook plannen om in de rest van Nederland brandstores te openen.'

Door Maria’s passie, enorme drive en het team om zich heen heeft het label Maria Tailor zich weten te vestigen in de modewereld. In twee jaar tijd is het modelabel uitgegroeid tot een succesvol bedrijf in de Nederlandse mode industrie. Shop jouw favoriete items bij één van de brandstores, online shop of de overige verkooppunten.